včerejší

včerejší

Anotace: ... jen nezevšednět

.

po včerejší noci
tě zmačkám a zahodím
tak to máš přeci ráda

po včerejší provzdychané noci
co hladil jsem ti záda

po včerejších únicích
a návratech

nemáš už nic, co mi říct
nemáš kapku života
na rtech

po včerejší rozbředlé noci
kdys utekla
a zašuměla

na vše co bylo / nebyo
jsi zapomněla

po včerejšku
už neprotínáš
mé přímky

ale obcházíš
byť jen i zmínky

nehoříš
nedoutnáš

nesoudíš
nedoufáš

po včerejšku
co se nikdy nestal

nebyl v plánu
a na postel tě nevzal

máš hlavu plnou
cizích pánů
pádů

a já tě chtít
přestal

bez života
zamražená
jako brokolice

po včerejšku
už neexistuješ
více

.
Autor blue, 15.03.2011
Přečteno 323x
Tipy 22
Poslední tipující: jvacl, Bíša, anaH, enigman, Ollie, Tymi14, Helena Lovecká, Metcheque, CULIKATÁ, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

možná zítra...

25.03.2011 11:30:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí