Co to všechno?

Co to všechno?

Anotace: Chaos,nic jiného.

No jsem jen sám v celém vesmíru
prostě je to jenom náhoda
nudím se tu
mám vůbec nějakou práci
když jsem našel jeden zápisník
ale co mám do něho napsat
k čemu jsme tady na světě
musím to zkusit
co se stane
až napíšu její jméno
do toho zápisníku

cítím se jak organická hmota
secesní stylu
plná fauny a flóry
která byla dlouho zavřena
v té slupce
v tom mozku
až po těch nárazech
první náraz
v měsíci květnu
přestal jsem být tím, čím jsem byl
ztratila se moje mysl
unavené bylo moje tělo
totálně bez sil
jen vítr si mě někam nesl

březen znova
náraz do prostoru
byl to ten prostor, který známe?

co ta správná idea
čím se stanu
z vlka hadem
co přijde dál…

shinigami si jen myslí
lidé jsou zajímavý

ty
on
ona
my
vy…

všichni
Autor Vlk v rouše, 15.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: Berry, Anjesis, JR, la loba, Denael
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedna z nejlepších od Tebe.
"Život je jako kniha. Blázen jí jen letmo listuje, ale moudrý čte pomalu, protože ví, že může jen jednou."

16.03.2011 21:14:00 | Berry

z vlka hadem...zajímavá myšlenka a transformace...a nebo schíza?

15.03.2011 22:10:00 | la loba

ale notak, zase bude líp, a boha smrti bych se na tvém místě na lidi neptala, ne, pokud chceš ještě zůstat člověkem

15.03.2011 21:59:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí