Malíř

Malíř

Anotace: Malíř a jeho plátno

Sedí tiše, ztěžka polyká,
jaký vzácný pohled se mu naskýtá.
Tělo krásné, bujné vnady,
snad nepozbudou jeho snahy.
Pomalu se chopí štětce,
rukou jistou, po plátně krouží lehce.
Přesně opisuje linie jejího těla,
bázeň ji zužuje, utéct by chtěla.
Rozechvěle prohýba se,
jako střelcův šíp, v pase.
A hle, ona usmívá se,
jaká krása objeví se zase.
Je to ona, co pohledem zastaví i davy,
kéž ona z plátna vyšla by.
Autor May Bee, 15.03.2011
Přečteno 632x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, VEDz RVAHEs, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To by se Ti líbilo, kdyby z plátna ožila a s Tebou malbu zažila,viď?:))Hezké.

16.03.2011 08:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí