OSUDOVÁ LÁSKA

OSUDOVÁ LÁSKA

Anotace: Psáno ve stavu apatie.

Brouzdám se setmělou ulicí
a jenom dvě světla stín můj míjí.
Ovzduší cítit je břidlicí
a bolest srdce mé do něma zpíjí.

Naslouchám svým rtům
jak šeptaj tvé jméno.
Proč na bráně k snům
nápis je " Uzavřeno"?

V zápětí nářek brzd v ticho se nese,
blizounko již kruhy světel jsou zářící.
Mír duši mé už stejně nic nepřinese.
Oči mé matnou a křeče jsou smrtící.

I bolest už chabne a na beton chladný
stéká má krev. Já klesám šíjí.
Láska je osud a ten je zrádný.
A jenom dvě světla stín můj dál míjí.

Autor Ricarda Haner Lowery, 16.03.2011
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabrielle Taroka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nehoda, smutek, chvilka pouhá
každá noc je teď velmi dlouhá:(

16.03.2011 09:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí