Tubera

Tubera

Anotace: ...

Nemocna tu ležím,
v hlavě velkej vrt
a co z toho těžím?
Blížící se smrt.

Snad obyčejný kašel,
však krev se ze mě line,
doktor něco našel,
prý tubera se vine.

Uběhlo pár nocí, dní,
však přišel zrádný den,
zemřela jsem po poledni.

Hleděla jsem na nebe,
kašlala krev ven
a vzpomínala na Tebe.
Autor H.I.L., 16.03.2011
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, hubape
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký děj, jen mi k němu trochu nesedí ten romantický závěr

16.03.2011 11:27:00 | hubape

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí