***BOLAVÉ TICHO***

***BOLAVÉ TICHO***

Anotace: ***

*
Nad knihou krásných básní
já o Tobě sním,
však sedím v prázdném bytě
A nevím co s tím.
*
Takové ticho je-
tak hlučně rozlehá se po bytě,
až bojím se ho.
tak sedím tady nehnutě a utéct není kam,
*
A hodiny hrají smutně písen svou
odbíjejí si minuty jednu za druhou.
takové ticho-
a utéct stále není kam
já sama v sobě se nevyznám.
*
V tom prázdném bytě má láska křičí o pomoc,
volá a volá-marně,zřejmě je troufalá
neví že žádá toho moc.
jak bláhová…
*
A možná prohrála svou bitvu srdeční,
už neslyší nic,jen prázdno,ticho
a hodiny co hrají svou písen smuteční…
*
Autor kokyno, 16.03.2011
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, deadweb, Gabrielle, dream in emptiness, Niky88, CULIKATÁ, Doradan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc povedená, ST ;)

20.03.2011 21:26:00 | dream in emptiness

Ticho se rozléhá ze všech stran
když člověk je v bytě sám
nezoufej, vždy tu spí
ač mysl naše otupí
ona promluví k Tobě zas
přinese lásky šťastný čas:-)

16.03.2011 22:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí