Slova

Slova

Anotace: tak trochu to vystihuje zmatek tam někde....

je mnoho věcí,které bych chtěla říct,
ale neznám ta správná slova
Je tísíc věcí které bych chtěla dokázat
a nevím jak

Proč často bloudím?
Proč lidi kolem sebe soudím?
Proč se nemůžu jen smát?
Proč neumím taky dát?

Zavírám se před světem
stále snad trochu dítětem
a přeci moudřejší než dřív.

Život bolesti mě učí
láska ta často přidá se
srdce nad tím skučí
i přesto jen tak nevzdá se
Autor angel-wendy1, 29.01.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi jedno co si kdo myslí....z kritiky se ráda poučím ale věšet se z ní nebudu:)

02.02.2006 19:33:00 | angel-wendy1

je dobrá, nevěř všemu, co řekne popleta...

29.01.2006 18:36:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí