Projdu mlhou po setmění

Projdu mlhou po setmění

Ze spár vodopády chladu
teplo hrnku s kávou kradu

tak spát by se mi chtělo!
jenže nemůžu a tělo
co ohřívat by mě teď mělo
se dávno utopilo v mlze
jen já můžu přímo drze
čekat stále co se změní.

Projdu mlhou po setmění.
......
....
...
Autor Elvíra Adamsonová, 16.03.2011
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Anjesis, CULIKATÁ, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí