ALKOHOLIK

ALKOHOLIK

Anotace: ....

Sršně s očí
dech v oparu rumu
já!!! Nemám problém
nejsem alkoholik!!!
Den kocovinou končí
v hrdosti pne pocitovou strunu.

Běž se léčit
Proč já!!! Mě nic není
ale mě ano
bolí mě srdce
když tě tak vidím.

Ničíš vše
a všechny kolem sebe
tvé ego ti lže
když říkáš
že netýká se to tebe.

Je to silnější než ty!
Je to hluboký černý les
v rozsedlině strachu.
Je to mocnější než ty!
Život je někdy pes
co zlomený válí se v prachu.

Ale to není důvod k tomu
utopit se v láhvi alkoholu.
Autor ZILA78, 16.03.2011
Přečteno 245x
Tipy 16
Poslední tipující: la loba, Sweet KiWi, Tamara, labuť, hatlapatla, danav, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Marcone, Kars
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi výstižné...ST***

17.03.2011 09:04:00 | Tamara

St, st.

16.03.2011 23:03:00 | CULIKATÁ

Alkohol je dobrý pán
a ještě lepší sluha.
A přítel nejbližší.
Dovede tě i do pekla ...
Rád.

16.03.2011 22:09:00 | Zasr. romantik

K tomu není,co dodat.
Dost trefně vystiženo:-))))????(((

16.03.2011 21:07:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí