Několik limeriků

Několik limeriků

Anotace: ...

Znám paní z okresní hygieny
Jíž každý nadává do hyeny
Ta když přijde na smítko
Dá lejstro a razítko
A podnik zůstane uzavřený

A jeden pán v pražské Krči
Už patnáct let zarytě mlčí
Neřekne půl slova
Jen v tichu hřbitova
Zarytě leží a mlčí

Znám pána co furt chodil v klobouku
Do města na pole na louku
Jednou šel do bazénu
Řekl si: To chce změnu
A tak šel v koupací čepici

Znám pána co dostal do vínku
Šťourat se v každičkém hovínku
Sousedi si ho váží
Neb když se rozkuráží
Postará se jim o jímku

Znám pána co měl vážně na mále
Když snědl své milé korále
Byl vzteklý do běla
Že prej ho nechtěla
Teď je už pět hodin na sále

Jeden pán z úpatí Nepálu
Nejevil zájem o šálu
Když přešel Nepál
Zimou se klepal
A podlehl silnému zápalu

Znám pána co měl tolik dluhů
Že zkusil zpeněžit duhu
Prodal ji v krabičce
Stoletý babičce
Teď chodí po cele v kruhu

Znám pár co má tak trochu starou školu
A ti dva si řekli: "Chcem zemřít spolu"
Pak za ruce se vzali
A čtrnáct hodin spali
Dík těm dvěma tubám Rohypnolu

Znám dva chlapce co byli pyšní
Že snědli pět kilo višní
Pak spláchli to mlíkem
A s velikým křikem
Svírali krajinu břišní
Autor Petrik78, 16.03.2011
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Sunny, Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach můj Pazi, teď jsi mě fakt rozesmál:))

20.04.2011 19:52:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí