Neopětovaná

Neopětovaná

Anotace: ...

Uprostřed tmy,
Stojíme
Já a Ty, prostě my.

Nic nevidím.

Vlevo od ničeho,
Bloudíme,
Vše kolem zničeno.

Ztrácím se.

Vpravo od něčeho,
Se odrážíme,
Je konec, zpečetěno.

V srdci trny,
Umíráme.

Krvácím.

Vlastně Ty ne.

Silný cit v sobě,
Jen pro něj.
Vidím se v hrobě,
Všude beznaděj.

Sbohem dávám Ti,
Šátkem bílým mávám Ti.

Měj se Lásko, neopětovaná,
Navždy „Tvoje milovaná“.

Poslední

N
á
d
e
ch.
Autor teniska, 16.03.2011
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Danga, Marcone, Kars, Květka Š., Tamara, Slocky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí