Femme fatale

Femme fatale

Anotace: zase jedna dodatečná imprese

Přišla, ani neklepala
nehrály fanfáry
jen vonělo peklo
které si stvořila
aby ji vyhostilo.

Zatnula drápy do kůže
tím se teď chlubím
jizvami na zádech
na stehnech
na černém srdci.

100 minut samoty
dvou duší
v jednom těle.
Pak láska odešla.
Život byl fialový.
Autor Zubr, 17.03.2011
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Mbonita, Marcone, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí