Kolikrát ještě?

Kolikrát ještě?

Anotace: ...pořád stejný scénář a přesto ho nezměním...

Jsem snad jako Fénix?
Použij mě.
Spal mě.

Já znovu vstanu.

Postavím se hrdě
leč slabá.

Opět se vrhnu střemhlav
z výšin čemukoliv naproti.
(Mé soukromé déjavu)

Možná Ti i plamen
v zobáku přinesu.

Jsem snad jako Fénix?
Použij mě.
Spal mě.

Já znovu vstanu.
Odsouzená k věčnému znovuzrození.

...nepoučitelná...
Autor zaba.zuzla, 17.03.2011
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Hadejede, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tolikrát...

22.03.2011 11:56:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí