Údolí stínů

Údolí stínů

Anotace: Ten nepřekonatelný pocit osamělosti...

Slzy lemovaly svět,
po kterém jsem kráčela.
Davy útočily stovkou vět,
když jsem tiše křičela
ve své hlučné samotě.
V temné vnitřní prázdnotě.
Že potřebuji záchranný kruh.
Protože došel v plicích vzduch
a já se topila, padala…
Hlouběji dolů do pekla…
V sobě samé jsem tápala,
ruka záchranná se mi vysmekla.
Pád děsí.
Davy burácí.
Ať už zmizím.
Ať místo nezabírám.
Svět zůstává cizím.
Ve chvíli, kdy umírám.
Tiše, sama pro sebe…

Oči otvírám, víčka zdvihám lehce.
Ano, jsem živá a po cestě jdu ještě.
A nikdo zas mě vidět nechce.
Slzy se mísí s kapkami deště.
Pro ně přestávají existovat.

Ale pro mě???
Autor Prinzeschen, 17.03.2011
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Danga, CULIKATÁ, Marcone, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota padá do polštáře
citlivou duši drtí
češe myšlenky černého snáře
oči ven slzy nutí
-jít...:-((
Hezky píšeš princezno, sice smutně, ale pěkně.

17.03.2011 20:02:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí