Mám depresi rád

Mám depresi rád

Anotace: Kdo stojí u Tebe když ostatní selžou ...

Sbírka: šedý je člověk

Mám depresi rád
jediná mně nikdy neopustí
sedí Mi na rameni
a něžně se usmívá

Mám depresi rád
byť je to holka pro všechny
spí se mnou
kdykoli se Mi zachce

Mám depresi rád
ale Tebe Lásenko mám raději
Kde jsou mé deprese
nevím je mně to jedno

Nemám depresi rád
jsem volný jen Tebou spoutaný
Dál není co psát
nechám papír zklamaným!
Autor Hadejede, 17.03.2011
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Maryje..., Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí