Naděje

Naděje

Anotace: Nevím do jaké kategorie ji zařadit, ale konečně nějaká báseň, která už má jistou hloubku. Poraďte, do jaké kategorie se hodí?

Sbírka: De amore et alia

Cítím smůlu a cítím taky smutek,
má duše trpí, za každý můj skutek.
Dělám chyby a ty mne mučí,
a do jámy pekelné brzy mne strčí.

V noci děsí mne noční můry,
postihl mne boží trest shůry.
Srdce buší a po lásce touží,
však ona je daleko a supi již krouží.

V sobě samé obavy skrývám,
pro okolní svět však radostí zpívám.
Cítím se sám, jsi pro mne daleko,
však musíš žít, já chápu to.

Chybíš mi andílku, bez Tebe nejsem nic,
a chtěl bych pro Tebe štěstí mnohem víc.
Jsi princezna o které se mi zdálo,
a i přesto dávám ti tak málo.

Ty zasloužíš si mnohem víc,
já všechno snažím se ti říct.
Snad brzy se mi zpátky vrátíš,
a všechny starosti mi vyvrátíš.
Autor Jiskroid, 18.03.2011
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: angellka, Antares, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, hatlapatla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych to tu nechala nebo to dala k smutným. A je moc pěkná.

25.07.2011 16:10:00 | angellka

Bolí to. A bude ještě tolikrát... :-)

18.03.2011 06:56:00 | hatlapatla

Bolí to. A bude ještě tolikrát... :-)

18.03.2011 06:56:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí