dvanáct

dvanáct

Anotace: sociální smrádek a globální teploučko

Nebe je plné mraků.
Nebe je studené a černé.
Nebe pozbylo svobodných ptáků.
Nebe je bez Slunce smutné.

Vzduch je těžký zatuchlý.
Vzduch je žlutý opar hnoje.
Vzduch už není voňavý.
Vzduch vydýchaly stroje.

Voda se zkazila už není modrá.
Voda není rybám domovem.
Voda už není ani mokrá.
Voda stala se podvodem.

Země změnila se v skládku.
Země je propadlá hora.
Země nestojí už o lásku.
Země je hnusná pustá nora.

Oheň zůstal jedinný svým.
Oheň je naším soudcem.
Oheň trestá naše hříchy.
Oheň dobrých lidí je zachráncem!

Peklo je ale fungl nové.
Peklo prošlo rekonstrukcí.
Peklo je velkokapacitové.
Peklo je svrchovanou institucí...
Autor Peaceter, 18.03.2011
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peklo je místo,kam možná nepatříme,ale směřujeme.
S.T:

18.03.2011 10:54:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí