PO ZDI TANČÍ NAŠE STÍNY....

PO ZDI TANČÍ NAŠE STÍNY....

Anotace: naše stíny

po zdi tančí...naše stíny
který je ten pravý
pozná kromě nás
jen ztracený čas
kde jsou příští viny
myšlenka co tišší davy
poslední mráz
tvůj hlas
bez srdce co vrací
poslední práci
potom si pohlídej
v klínu si posnídej
svou poslední kapku medu
v poháru kostka ledu
studena jako noc
hvězd co najdou pomoc
od milování
z návratu
co nemá slitování
myšlenek v komatu
kde mlčí všechna slova
kde mlčí cizí stíny
potom jen znova
potají
rozčesané rýmy
PO ZDI TANČÍ NAŠE STÍNY....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.03.2011
Přečteno 269x
Tipy 22
Poslední tipující: la loba, NikitaNikaT., Niky88, Helena Lovecká, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, labuť, Tomáš Přidal, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí