Narušený mozek

Narušený mozek

Anotace: jojoo určitěěě

Ty, on, oni,

nebo cokoliv ve mě,
je jed v mé hlavě!

Bláznovy cukrátka
a
jeho tajemství

- jsou skryty
uvnitř zasraného panennství!

nebo jsem také šílenec?

Všechny mé oči roní slzy, pláčou!
vždyť ale..

..žiji zde!

Uvnitř své hlavy,
na svém skrytém místě,
bez přítomnosti času,
...

jak šílenec bolestí se svíjí
jaká pomíjivost bytí!

Jen jakési monotónní dálnice zvuku, čáry těl,
Napovídají ti, že už to brzy přijde.
CO PŘIJDE? CO?
- křičíš!
je to zvířecí řev, hlas týraného lva uvnitř srdce, strašlivý zvuk, dere se zrůda napovrch

Všichni tě slyšeli...

...nikdo ale neodpoví

víš,
Je to jen otázka času, než..
..život nad tebou vyhraje..
Autor Lamorte, 18.03.2011
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: dark evelyn, Gabrielle, Manstein, la loba, Elča, Désolé
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měl bys omezit používání sentimentálně-expresivních hromadných bodů - působí to směšně a především lacině

21.03.2011 16:14:00 | 11477

Děsivé....uááá...

19.03.2011 17:34:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí