Nejlepší máma

Nejlepší máma

Anotace: ...

1)
Má maminka je vážně skvělá
Nejlepší máma na Zemi
Všechno co dělá – dobře dělá
Někdy s ní však mám problémy

Tak třeba vloni: Chtěl jsem chovat
Zvíře na našem dvorečku
Mamka však začla vyšilovat
Že prej mám nejspíš horečku

Že musím myslet na krmení
Za týden i pár metráků
Žirafa – ta prý vhodná není
K chovu na dvorku činžáku

2)
Má maminka je skvělá máma
Nejlepší ze všech které znám
Občas je ale (mezi náma)
Tou nejpřísnější ze všech mám

Když jsem se zbláznil do muziky
A svěřil se jí nač chci hrát
Měla hned v obou očích tiky
A já musel jít za trest spát

Ráno mi řekla že jsem hloupý
A prej „Jen přes mou mrtvolu“
Varhany – ty mi nezakoupí
A že tak nejvejš pikolu

3)
Má maminka je – moji drazí
Nejlepší máma – jak jsem řek
Občas mi ale všechno zkazí
Což považuji za nevděk

Morče to jaksi nezachrání
Flétnová hra mě nebaví
A tak si říkám: Žádná přání
Jestli chci přežít ve zdraví
Říkám si: Hlavně žádná přání
Jestli chci přežít ve zdraví
Říkám si: Žádná další přání
Jestli chci přežít ve zdraví
Autor Petrik78, 18.03.2011
Přečteno 625x
Tipy 7
Poslední tipující: Jana M., casla, Judita, Sunny
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nad matčin argument!

18.11.2014 21:56:38 | Jana M.

Zpívala jsem si ji s Tebou, Pazi:))

Děkuji za komentář, ano, dala jsem si na čas:) někdy to vyzkoušej, je to neuvěřitelně povznášející...Jen tak, nikam nemuset, dopřát si tu trošku času...

A jsem šťastná, Pazi, neboj se o mě, jen... Můj život byl vždycky velmi složitý, protože to přesně tak vyžaduji. Já se nespokojím s výhledem za roh ulice, když se mohu rozběhnout do celého světa:))

Paa Sunny

20.04.2011 19:49:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí