Z deníku převozníka

Z deníku převozníka

Anotace: V nebi jako na zemi, Zápisník jedné lásky, Jak přicházejí sny…

Často se ptáme proč?

Mám ráda ty tiché okamžiky smíření
„mělo to tak být“
polosladké
jako Rulandské šedé s přívlastkem

kdy v jedné minutě se střetne
několik filmů
náhod, názorů, zážitků

obraz snů,
který maluje štětec slzy,
kdy si pevný sval zpívá s šedým vlasem
v propojení mládí a stáří,
vědomostí a nicoty

a všechna proč
rozkvetou jarní vůní
ve vánku spirály
Autor Levandule, 18.03.2011
Přečteno 396x
Tipy 23
Poslední tipující: G.P., Tamara, la loba, Aťan, Psavec, jedam, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Štěpina G, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokud se ptáš proč, jsi člověkem! ST!

18.03.2011 19:00:00 | Zasr. romantik

Rulandské je dobré, ale Tvé dílko má v sobě mnohem víc. ST!***

18.03.2011 18:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí