Slovo dalo slovo...

Slovo dalo slovo...

Anotace: a něco vzniklo.....

Kroky pána Ťapek,
od cestiček vychozených
stopami cestovatelů bosých
nohou, které se usmívají v
mezerách studené hlíny, jsou vážené.....

Bídné končiny
zatracených dobrodruhů
a ztracené naděje,
staví klišé, že umírá
poslední, do neznámých vod.....

Poslední dobrá večeře
z pohledu Mučitele,
a večer nad tichým opatstvím,
které do bílého rána budí posmrtný výkřik,
je vskutku obrázek pro silné žaludky.....

Básně prokletců
jsou v čarovných metaforách
předkládány maniakům baudelairovské poetiky,
která se příčí v čtenářových očích znechucením.....

.....stejně jako se dá znechutit jídlo.....
Autor Tomáš Přidal, 18.03.2011
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Danga, jitka.svobodova, Jiná, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hloubavé a dobře podané dílko. Jen mě trošku z něho mrazí... zvláště poslední věta, jakoby vedla k anorexii...

22.03.2011 06:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí