Udělalas' chybu

Udělalas' chybu

Anotace: a velikou

Jako nezvaný host
vcházíš do našich životů
a životů našich milovaných
bez zaklepání,
ty bezcitná Smrti.

Vešlas' do bytu,
snad spletla sis dveře
a vzalas' mi strejdu.
Byl to Tvůj omyl
a zpátky už ho nevezmeš.
Autor ajuska92, 18.03.2011
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí