Vzpomínka

Vzpomínka

Tvou vůni cítím
ve snech svých
po nocích
když toužím
po Tobě
a po dotycích
Tvých
když marně doufám
že mě políbíš
a přitom vím
že o Tvé přítomnosti
zatím pouze sním
...
Snad ta správná chvíle
přijde brzy
snad má přítomnost
Tě neomrzí
snad ta chvíle
kdy spočinu v náručí Tvém
nebude jen
další prázdný sen
ale něžná vzpomínka
naší nesmazatelné noci
jenž zůstane ve mě
a navždy vyrytá
v Tvém srdci
...
Autor TedelyBear, 18.03.2011
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: Niky88, James Libustka, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí