Vady

Vady

Anotace: Ne, není to podle pravdy =).

Ve mně smutek bydlí..
Teď sedím na židli,
přemýšlím nad každou ze svých vad..
Vůbec netuším, jak o nich psát..
První z těch mých hlavních vad
je, že se neumím smát.
Smích by byl nejlepší skutek,
ale mě ovládá smutek.
Dál se mi nelíbí duha
a to je má vada druhá.
Ty barvy jsou sice jasné,
ale nejsou vůbec krásné.
A co je má vada třetí?
Líbí se mi, že čas letí.
Doopravdy mi přijde vhod,
že běží s časem o závod-
-velice se totiž lekám
představy, na co vše čekám.
A moje poslední vada
je, že lásku nemám ráda-
-podle mě jen srdce vrtá..
Tohle je má vada čtvrtá.
Autor Cataliina, 19.03.2011
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pátá z Tvých vad je, že nemáš vtip.
Piš tedy dál jen a stále líp! :-)

21.03.2011 13:23:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí