Proto dnes stojíme u oltáře..

Proto dnes stojíme u oltáře..

Anotace: Šťastná to holka.. =)

V půli večera na své kráse piluji..
Prý bylo ti řečeno, že tě miluji..?
Takže říkám ano, ANO,
fakt je to pravda.. Te amo.
Vždy, když se ti podívám do očí,
hlava se mi úžasem roztočí-
-jsou hlubší, než kterékoliv z moří..
Řeknu ti pravdu: srdce mi hoří
velkou, nezničitelnou láskou k tobě..
Chtěla bych hladit tvoje tváře obě.
Sundej tu drsňáckou masku
a vyznej mi tvojí lásku-
-vím že jí ke mně chováš též,
tu lásku velkou jako věž,
dokonalejší než nový byt..
Přiznej si prosím ten nejvyšší cit.
Dneska, zase po roce
přiznej, že máš emoce..!
Ty ses mi nejdříve vysmál,
pak jsi mi však lásku vyznal,
dals mi pusu a pohladil tváře,
proto dnes stojíme u oltáře..
Autor Cataliina, 19.03.2011
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí