Stmívání života

Stmívání života

Anotace: co je potom?

Sbírka: Všední dny II

Stmívá se
měsíc už usmívá se
za chvíli neonovou šou
hvězdy rozehrajou

a do této neonové noci
měl bych vyrazit
do té mé bezmoci
připadám si jak parazit

ten co osaměl
nade mnou hrom zahřměl
asi mě fakt čeká samota
stává se ze mě despota

Sobec s velkým ES
jsem jak opuštěnej pes
kterému záleží na vlastním štěstí
sakra kdo mi muj život věští?

Sbohem ty můj živote
s Tebou končím
co mám za život ty nahoře boží pilote
z nejvyššího místa radši skočím

možná nový život bude lepší
tak na světlejší zítřek....
Autor Jacob P. Verlaine, 19.03.2011
Přečteno 365x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Marcone, V.N.Losinský, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí