Kapky pod tlakem

Kapky pod tlakem

Anotace: nejen kapky

Rozprostřená kinematografie
Kouřící hrnek a na stole mapa Francie
Občas sladce,občas trpce
Přejíždí bok knihy hladce

Uvnitř peklo půvabné
Anonymita voní jarem
Kouká na rty
Posadí se a obrací karty

Odhazuje prázdná slova
Úsměv v zrcátku odvrací
Čaruje a svět se mění

Balonky přání bez cíle
Křivka ostré tváře v obraze
Král pasáže se nevrací

Kapky pod tlakem se rozpouští
Moudrost se ráda rozhází
Dobývat srdce,nohy mít ve vzduchu

Přede jako kočka
Ve výloze bez cenovky
Na místě činu zanechá stopy
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 19.03.2011
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, ZILA78, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí