Ďaleko je do..

Ďaleko je do..

Anotace: .. Sendai

Kvantovej logiky emočných robotov
japonský výskum
-násť km od Sendai nezmizol pod vodou
bez ujmy čistku

prežil, o cunami ani zbla netušil
až z internetu
v notebooku, ktorý pádom na zem prerušil
prstov baletu

ťukanie po klávesniciach, keď vedcov tím
náhle zatriaslo
zazneli výkriky po chvíľke nemoty
v tme, svetlo zhaslo

s laboratóriom zrásť
nik nechce nastálo
o život bežia
von, kým pár robotov, naopak - zastalo
kde sú.. tam ležia
Autor Petbab, 20.03.2011
Přečteno 243x
Tipy 22
Poslední tipující: la loba, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, slnečnica, Psavec, Mbonita, Doradan, labuť, Helena Lovecká, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné... těžko nalézt slova mi jdou. ST!***

20.03.2011 09:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí