Znova

Znova

Anotace: .

Jen skrytě mnoho krásy její,
zdobí královnu zahalenou,
jen těžká práce objeví ji,
v záhybech roucha utajenou.


Je li láska na světě
tak ji nosím v srdci pro tebe.
Je li touha po ženě
tak jsem to já kdo touží
a nečeká odpověď.



Je těžké odolávat,
je těžké čekat na chvíli kdy tě uvidím,
je li možné na světě prožít něco zákazaného
chci to prožít s tebou.


Pro tvou krásu stoji za to mít zrak,
pro tvou lásku šel bych světa kraj ....
tiše bych šeptal tvé jméno do dnešního dne,
děkoval za poctivý den za tvou krásu.

Své myšlenky ti posílám,
bez tebe usínám,
slza stéká po tváři a padá k zemi,
je bolesti zapotřebí?


Jsi pro mě anděl, jsi jako voda,
jako noční víla u studánky
a já žízniv k tobě přicházím...
dej mi napít tvé lásky.
Autor al-pacino, 20.03.2011
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Rbb, Lioness, J sh' T r' k, CULIKATÁ, Calië
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí