Motýlek (kostel pro ubožáky)

Motýlek (kostel pro ubožáky)

Anotace: ...jen pár slov

Vidíš tu budovu na kraji silnice?
Motýlek jak kostel pro ubožáky.
Je tu jen palanda namísto lavice.
Proneste modlitby. A prosby? Taky.

Farář, co nás oddal…
Koluje v mých žilách.
Zlatý mok, co soudnost vzal.
Vzal si mě a já mám strach.

Vidíš, co já?
Má rudé rty.
Chapadla osudu-ostrá a zlá…
Já a ty-dva světy
Autor Jiko, 20.03.2011
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: Šepot ve větru, H.I.L., Marcone, CULIKATÁ, Azure angel, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsou věci jináč, než bychom chtěli... však nikdo nás nemůže nutit...

20.03.2011 20:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí