Zpěv šestý - S křídly mého anděla

Zpěv šestý - S křídly mého anděla

Anotace: Musíme umřít, to není zlé, ale musíme taky žít znovu...Věnováno Simonovi

Sbírka: Zpěvy mého moře

Svá křídla jemu dej
svou čest si ponechej

Své vlasy s jeho svaž
já vím, "toho si važ"

Propůjč mu své oči, prosím
tvoje srdce ve svém nosím

Miluj, šeptej za něj slova
dnes i zítra, stále znova

Dnes i zítra, navždy buď
podle duše jeho suď

Miluj, šeptej, staň se jím
nestačíš mi jen když sním

Tvoje křídla, duši, tělo
lásko, kéž by se to smělo!

Nechoď nikam, lásko, stůj!
Navěky a všude
pro mě
existuj
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 21.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí