Aikido

Aikido

Anotace: moje vášeň, život, a pokus o popsání toho :)

Aikdo je umění krásné,
jako krystal vždycky jasné.
vhodné vždy pro každý boj,
kde se hemží i celý roj.

Na pobřeží, na hoře,
nebo třeba v komoře,
tam všude se dělat dá,
uvidíš, že je jako hra.

Harmonická cesta duše,
to je jako střílet z kuše.
avšak je to zábava,
místo počítače náhrada.

Kolem cesty, kolem domu,
na trénink když jdeme spolu,
historky a zábava,
panuje skvělá nálada.

Po cestě už trénujem,
co chvilku se radujem.
zkoušíme i remixy,
Aikida a Krav magy.

Když vše nestihnem, nevadí,
trénink nám to nahradí.
Irimi nage a pár pádu,
pak dostanem pěknou ránu.

Když navíc máte senseiku dobrou,
máte půlku práce hotovou.
a pak už je jenom na vás,
zda vám to půjde hůř či snáz.

Úplně nakonec dřepů série,
ta nás jednou určitě zabije.
Pak, když půjde všechno dobře,
a my neskončíme v hrobce,
příjdem zas a opět,
snad nebudem moc trpět.

Nebojte se straším vás,
Aikido je plné krás
Autor vampire94, 21.03.2011
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT., Tamara
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super....ST***

21.03.2011 19:36:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí