Sensation

Sensation

Anotace: ...noční báseň stvořená z pocitů... (napsána 22.3.2011)

Dej mi ještě pár svých příslibů
ať vím, že žiju, že neumírám.
Namaluj čáry dlaní do vrubů
staletých dubů, ať neztroskotám.

Zažij ještě pár malých zázraků
ať můžu nabrat a opět ztratit dech
budoucnost srdcí zapsat do mraků
když ve vlhké trávě ležím na zádech.

Říci si znova, že dneska jsem žila
a že možná budu mít za co umírat
zahodit všechny masky, za které se kryla
holčička, co chtěla by si znovu hrát.

Dej mi ještě pár svých příslibů
ať pocit mám, že na světě není jiná
vzpomenout si na svět bez rubů
na který se tak často zapomíná.

Jen lehnout si a snít
všechny masky zahodit

A být tvá

... a svá ...

... tak jiná.
Autor mauvais-ange, 22.03.2011
Přečteno 291x
Tipy 22
Poslední tipující: Ellenis, Chašmodský, Niky88, Maryje..., Agniezka, Charibeja, Samantha Graham, hašlerka, Mbonita, Mraveneček, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opravdu nádherná...

04.04.2011 21:09:00 | Maryje...

Nádherná!

22.03.2011 10:06:00 | CULIKATÁ

St!nádherně vyjádřené pocity,dojala mě.

22.03.2011 08:35:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí