Pro nás bez nás jak tu bude

Pro nás bez nás jak tu bude

Anotace: asi sem málo sprostý, nemyslíte?

Grospič nepič
Ježku zalez jablko vyvez
Řebíčku Dybo
Langere Topolánku Macku Kalvodo
Špidlo mýdlo
Janoušku Béme co zas vemem
Buzkič nepič
Dvořáku Čeze
Bakalo Komárku Kelnere v dole dole
Krejčíři Pitře v base vytřete
Kalousek sebou sek
Rath to řek
Zeman myslel
Komárek tušil
Ježek rušil
Langer pátral
My platily
Vy taky
Oni ne
Jen se vozily
A my platily
Děti budou
Platit dál
Vždyť jich bude plný sál
Stejně to nikdy nezaplatí
Oni mají vše zlatý
A chtějí platinu
A až ji míti budou
Diamanty budou chtít
Pak snad půjdou na měsíc
A my tu zůstaneme
Možná povstanem
Spíš však pod stanem
Zůstanem
Pod stanem
Možná taky už tu nebudeme.
Autor umělec2, 22.03.2011
Přečteno 496x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Tamara, la loba, Woski, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná pod stanem zůstanem,
nebo v papírové krabici
pod mostem.
Možná povstanem,
nebo už to nestihnem,
protože tu nebudem.
Nebo budeme,
platili jsme přece
a na stará kolena,
žebrat můžeme.

23.03.2011 10:52:00 | Tamara

ano..pravdivé, smutné a hlavně úžasně napsané:) ST

22.03.2011 09:08:00 | Woski

Mno, tak Tvé dílko v závěrečné fázi je víc než dost pravdivé... smutné a pravdivé... ST!***

22.03.2011 06:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí