KDYŽ JSI SPAL…

KDYŽ JSI SPAL…

Anotace: /Borisovi/

„Když jsi spal
vždycky jsi vypadal jako andílek”
(Jak bys to přeložila?)
„You were always an angel when you slept”
napsal prdeláč – učitel angličtiny
té proklaté fetce – Borisovi
k tý fotce na facebook

(Když jsem spala
tak mi mou nevinnost žrala
moje angličtinářka)

´Když jsi spala
tak jsem tě potají hladívala
(ač prý se se mnou dusíš)
Jak jsem tě milovala…
když ses nedívala
Nevidělas
jak se mi hnusíš´ –

. . .

„Když jsi spal, vždycky jsi vypadal…”
Vášnivče Borisi – dál –
tvá krev se s mou mísí
teď s kdysi
spi si –
Autor Andrea Vatulíková, 22.03.2011
Přečteno 543x
Tipy 19
Poslední tipující: Divoženka1, Maryje..., Jiparo, labuť, Mbonita, Jiná, Květka Š., Mraveneček, Bona, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí