Pracovní

Pracovní

Anotace: ...jak využít pracovní doby

Každodenně v práci,
rozum se mi ztrácí.
Tohle vyřeš,sleduj,pošli
zachce se mi hodit mašli

Na pracovní poradě,
nuda škrábe po bradě.
Zaměstnanci zpocení,
neodbytné vedení,
chce nám přinést vědění,
rozdat úkol nelení.

Stěží bránit se tomu běsnění,
jen nepodlehnout vábení.

Tak to chodí den,co den,
a kdo jest v práci polapen,
buď se musí přizpůsobit
či v tom začít chytře chodit.

Aniž padnu v podezření
že podléhám spánku,
dneska pěkně při školení,
udržím bdělou tělesnou schránku.

Nenechám téct sliny po triku,
lehký zájem projevím,
o diskutovanou problematiku.

Času užívám k veršů tvoření,
a ač nemám k tomu svolení,
jistě najdu pochopení,
pro tohle mé zahálení.

Poznámky si zaujatě píši,
sic nejsou k vůbec tématu.
Snad nedoví se nikdo práce bližší,
že nesleduji nudnou debatu.
Autor Oliwie, 22.03.2011
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, NikitaNikaT., James Libustka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K pobavení jedině k Oliw

28.03.2011 16:41:00 | malej karel

Mno, zdá se, že nemáš svůj den... pracovní... to se někdy stává.

26.03.2011 09:06:00 | NikitaNikaT.

Tak už vím kam si budu chodit pro lepší náladu. :-) Sem k tobě :-) ST

22.03.2011 23:09:00 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí