City

City

Anotace: pro Kytku62, kterou tímto hladím :-)

Za rozevlátými vlnami závěsů,
v utichajícím šepotu čtyř stěn,
oddává se snění rozechvělý cit,
který nepobere žádný mozkový závit...

...ať se točí jako turbína,
ve velkém jako peníze
při hraní pokeru,
nebo stydlivá holubice,
jejíž peří je bílé jako sníh,
oči vážné jako smrt,
zobák ostrý jako bolest
a vzlet rychlý...

...jako pád

a snad se stane,
že city se probudí
ve všech srdcích
a největší zbraní
bude LÁSKA...

...protože trápení
již bylo dost...

...
..
.

zde dochází slova...

...vládu přebírá pohlazení

.
..
...

a já Tě hladím po vlasech
Autor Tomáš Přidal, 22.03.2011
Přečteno 237x
Tipy 19
Poslední tipující: jitka.svobodova, jvacl, Juan Francesco de Faro, Tamara, labuť, Mbonita, jedam, CULIKATÁ, Jiná, Bolder, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já taky:-)).Hezká:-)

22.03.2011 19:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí