černá

černá

Anotace: nejsem zase tak moc.. zlobivá :-)

Jsem černá duše beze jména,
se silou, co znát se nemá.
Duch, jež bloudí v světě křivém,
ve světě, kde jednou zhynem.
Postava, co mužům vládne,
ukazuje křivky vnadné.
Dotyk můj je vcelku lehký,
rovná se však stisku děvky.
Šrámy jsou mým druhým pudem.
Zůstanou Ti, dokud budem.
Spolehni se bezejmenný,
slyšíc slova sladké ženy.
Obejmu Tě svými slovy,
Vytáhnu Tě z kalné vody.
V dotyku však lstivost vězí,
Neutečeš, neznám mezí.
Omámený budeš hned.
Jsem to já, kdo vpustil jed...
Autor LadyCat, 23.03.2011
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: jaroslava anna, Izza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není dobré míti v sobě tolik jedu, klaním se, psát tak nedovedu.T

26.03.2011 20:28:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí