Černý blues

Černý blues

Anotace: nebo tak nějak...

Ty v tom černým fraku
práskej bičem do koní
ty v tom černým fraku
práskej bičem do koní
tu píseň funusní

A vy dva kluci v černým
zabořte lopaty jen hloub
a vy dva kluci v černým
zabořte lopaty jen hloub
jedu já
nový hřbitovní host

Hřbitovní bránou
jedou čtyry páry koní
černých jako noc
a táhnou černý kočár fajnovej
na kterým se veze vozka v černým fraku
a já na korbě ledovej

Za kočárem příjde lidí
sto anebo jenom pár
za kočárem příjde lidí
sto anebo jenom pár
já život miloval
a jak oh jééé
co je to platný teď
když jsem studenej jako led
Autor Tonyend, 23.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: dead-head, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu chmurná a bolavá...

23.03.2011 10:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí