Má malá baletka...

Má malá baletka...

Anotace: jsem malý poeta popleta...:D

Tančí,
A rty se jí chvějí…
A ti co jí pozorují zvenčí,
Se jen smějí….

Její touze,
Být lehčí než peří….
Napíná kroky dlouze,
Avšak dokázat to půjde jen stěží….

Tento svět,
Jí nikdy nezahrne ničím…
Jenže přání nelze vzít zpět,
A já se bojím, že jí jednou zničím….

Její ruce bledé,
Žádají mě o naději….
Proč jen to sama nedovede,
To snad pochopím později…

Jako hvězda chce zářit,
Avšak poničené má srdce…..
Ach, tolik bych chtěla věřit,
Že pouze ona má osud ve své ruce….
Autor whiolet, 23.03.2011
Přečteno 218x
Tipy 17
Poslední tipující: Findë, Danger, Z kapky deště, šuměnka, Chancer, Tamara, Špáďa, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady jsi mne překvapila,křehkost bojující se světem...

11.04.2011 22:54:00 | Danger

:-)

02.04.2011 17:46:00 | Z kapky deště

hezká báseň ST!

31.03.2011 09:15:00 | xoxoxo

každý má osud ve svých rukách
I ona tedy zajisté...
a možná má teď pusu od nanuka
však jednou nebude stát na místě...

29.03.2011 21:21:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí