Rozhodnutá

Rozhodnutá

Anotace: Žena, co váží si své svobodné vůle.

Bahnitá půda,
otisky nohou,
šlápoty velké,
jako od lyží.

Malicherný den,
kdy sexuchtivý muž,
chce svou ženu
pomilovat.

Žena odmítá,
nechce polibky,
je zamilovaná,
do touhy svobody.

Jak tohle
dopadnout má?
Živá žena
chce jít dál.

A sama samotná,
opuštěná,
ale hlavně svobodná,
se svým pohledem....

...Na svět....
Autor come-past, 23.03.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí