Jaro mě tahá ven

Jaro mě tahá ven

Anotace: síle jara se nedá odolat:)

Sbírka: Srandičky

Slunce svítí no paráda
jen mu ukázát ta svá bílá záda
jsem jak bílý syreček
chci být sexy sameček

Tak šupito rychle ven
aby na mě mohlo hodně fen
Kolo vytáhnu
myslím že se stejně hned někde natáhnu

ale sportem ku zdraví
jak mi stále někdo praví
tak pojďte užít jara
vytahněte i nějakého lazara

mizím za slunečním svitem
a přijdu s dobrým pocitem:)
Autor Jacob P. Verlaine, 23.03.2011
Přečteno 366x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Niky88, NikitaNikaT., labuť, Jiná, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí