Věnováno příteli, kamarádovi.......

Věnováno příteli, kamarádovi.......

Anotace: ...kdo zná, ten ví.......

Každičký den na Tebe myslím,
jsi pro mě přítelem blízkým.
Něco ve mně mi vždy napoví,
zda je Ti lépe či zdraví se kaboní.

Moc bych si přála, aby nastal den,
kdy půjdeš domů a budeš spokojen.
Kdy řekneš.“Zase jsem OK“,
kdy po horách polezeš, nebo půjdeš jen.

Mačky a lana zatím doma leží,
bez tebe se vytáhnou ztěží,
na túru po kopcích beru Tě s sebou,
je mi smutno, ruce zebou.

Těším se na zprávu,
že můžu za Tebou,
barvu bílou vyměním za žlutou,
rozrazím bránu studenou.

Tašku plnou vitamínů
a ruksak plný zdraví,
láhev horského vzduchu
to posílají všichni kamarádi.
Autor Tamara, 23.03.2011
Přečteno 451x
Tipy 29
Poslední tipující: Petbab, Niky88, danav, vodnař, Doradan, Zasr. romantik, divoska_jaja, zelená víla, Mbonita, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

svoboda je pro každého lékem..

23.03.2011 22:11:00 | zelená víla

Vím Tamarko komu to asi píšeš.
Jak já mu ten tatranský vzdoušek přeji.
Moc,moc,moc...

23.03.2011 18:41:00 | Květka Š.

Kett, Culíčku....snad pomůže, v to doufám a věřím.Díky

23.03.2011 17:18:00 | Tamara

K tomu se přidávám Tamčo:).

23.03.2011 17:16:00 | CULIKATÁ

Tami,máš krásnou duši
a nemocného tím uzdravíš
nebo aspoň určitě pomůžeš...

23.03.2011 17:14:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí