Lolita

Lolita

Anotace: prolita

Ve dlaních laní krev prolita
-z té kam hledím pohled mám
byl jsem tvůj guru, ty má Lolita
v bok tvé schránky usínám.

Ještě teď vidím siluetu
co med protékala jsi světem
cosi se událo v tomto létu
tvé střepy nikdo nezamete.

Stud halil tvář jak pivoně
mládí co hrom tebou hřmělo
ještě jedinkrát si přivonět
tisíckrát vtéct v tvé bílé tělo.

Snad chtíč mi kázal tít,
nebýt tě - žilas, žil bych
čas vrátit směl bych chtít
oči klít než spáchat hřích.
Autor Mladý pán P., 23.03.2011
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Jekyll & Hyde, Necelá, NikitaNikaT., J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá

28.07.2011 18:44:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí