Snad zítra na viděnou

Snad zítra na viděnou

Anotace: drxz

Po tiché večeři s mou vlastní bystou,
sevřel mě zvláštní pocit.
Že smrt máme všichni jistou,
možná, už za této noci.

Proto připíjím na zdraví,
vodě, vzduchu, komárům a celému světu.
Než se nám srdce zastaví,
uvědomme si, jaké je štěstí, že jsme tu.

Zhasnul jsem lampu a jdu s plným břichem spát.
Probudím se ještě?
Snad….
Autor eddy1 1 11, 23.03.2011
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: annie, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí