Jak málo si člověk věří

Jak málo si člověk věří

Anotace: napsala sem to po přečtení kamarádčíný básně

Jak málo si člověk věří
a tak běží za nějakým kdo věří
a když ten druhý nevěří
tak ten první stále běží
za někým kdo v život věří.
Ale ten druhý věří,
že na sromech roste
peří
a ten první neví
čemu vlastně věří
a tak stále běží
až najde někoho kdo mu věří.
A tak oba sobě věří
oba spolu běží
nikdo jim nevěří,že věří
ale jim je to jedno,
jim stačí,
že jeden druhému věří.
Autor ANT, 30.01.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neví, běží, věří... už jsem se do toho zamotala. Fakt zajímavé.konec hodiny... sakryš. Dobrý nápad...moc moc

30.01.2006 10:40:00 | Inies

Nejvíc mě zaujali verše:

a ten první neví
čemu vlastně věří
a tak stále běží

něco na tom je...60%

30.01.2006 09:40:00 | Muad Dib

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí