Ahasver

Ahasver

Anotace: z vlaku

Průvodčí vstoupil do kupé
V brašně si přinesl knihu
Starou jak exemplář v lihu
Rozhodl, kdo musí z kola ven

Strojvůdce udává jízdě směr
Že jeho otec byl opičák
Nevěří, starej paličák
Právě přistoupil Ahasver

Copak je nového ve světě?
Hlavou zavrtěl trochu víc
Mám smutnou zprávu – vůbec nic
Svět se mění, lidi ne

Koukám, ten Žid se rozplakal
Mír není věčnost, to je hrob
S kameny jen a bez ozdob
Připil mu modrý portugal
Hrdina krabicových vín
Autor BsP, 23.03.2011
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí