Tajemství myšlenky

Tajemství myšlenky

Anotace: Ještě něco pro ní mám. A to jsem vymyslel sám.

Vešla do mého pokoje,
drze a nezvaně.
Vykřikla: "Co to je?"
když jsem byl ve vaně.
(Jasně, že v koupelně)
Mělo to být překvapení.
Nasranej - smrtelně.
Všechno je v háji - nebo není?

Ještě něco pro ní mám,
moc dobře uložený.
A to jsem vymyslel sám,
ve vodě naložený.

To nemůže (pokud já nechci) najít.
(leda tak později, mezi písmenky)
Můžu to klidně tajit.
Tajemství myšlenky.
Autor Jeronym., 23.03.2011
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí