Sešity, notesy, papíry

Sešity, notesy, papíry

Anotace: ...

Všude po sešitech
notesech a všech možnejch papírech
nacházim své básně
a vidim kdy bylo hezky
a kdy ne
kdy se něco stalo
a kdy nic
a jak tak čtu, je mi smutno...
v básních už není žena,
láska, krása, okolí...
je tam sobectví
a taky problémy
a skoro vlastně ani nejsou,
ale aspoň vidím víc barev
a vim, že je to přechodné období
Autor Rasputin.m, 23.03.2011
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí